Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hacker

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Jakiś koleś grozi, że rozwali mi serwer. Kilka razy już musiałem banować członków teamu, ponieważ wchodził na ich konta. Hasła są skomplikowane więc nie wiem jakim cudem je zgadywał. Jak się przed nim zabezpieczyć?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

command /op [<text>]:
trigger:
player has permission "napieprzamy.op":
if arg is not set:
send "&cPoprawne uzycie : &6/op <haslo operatora>"
else:
if arg is "1234":
send "&aHaslo OP poprawne , uprawniena OP'a przyznane"
op the player
else:
send "&cHaslo niepoprawne"
else:
send "&cBrak uprawnien do komendy &6/op"
on join:
player is op:
deop player

Po zalogowaniu się kogoś z op automatycznie mu zabiera aby zostało oddane piszesz /op [hasło] domyślnie 1234 .
A co do tych włamań może oni wchodzili na serwery fake które były tylko po hasło.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że oni wchodzili tylko i wyłącznie na nickach adminów. Nie znam ich nicków. Boje się, że teraz kiedy jestem na telefonie mogli wejść na mnie. Mam pełne uprawnienia więc mogą bez problemu rozwalić serwer.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Prawdobodobnie masz keyloggery na komputerze:) I znaja twoje haslo,inaczej nie da sie tego wyjasnic,no chyba ze sa/jest jakims hakierem;)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Tylko wiesz co, cały mój team nie ma keyloggerów na kompach. A ja mam kompa po formacie więc nie wydaje mi się...

Opublikowano

Przeskanuj kompa, niech oni też przeskanują kompa. Daj tej osobie (nie ważne na jakim nicku) PERMA NA IP (NIE NA NICK).

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...